11 Αυγούστου 2009

ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ!Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ?

Η "σπηλιά του Πειρατή" στις Δρυμάδες

Στους Δρυμάδες βρέθηκε το Σαββατοκύριακο που πέρασε, ο Αλβανός πρωθυπουργός Σ.Μπερίσα όπου εκτός από τις επιδόσεις του στο κολύμπι είχε και συνάντηση με τον δήμαρχο της Χιμάρας Β.Μπολάνο.

Ο κ. Μπερίσα επισκέφτηκε το μοναστήρι των Αγίων Θεοδώρων, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Β. Μπολάνο και τηλεοπτικές κάμερες, διαφημίζοντας το νέο δρόμο που οδηγεί στην Αιγιπαία. Σε δηλώσεις για τα ΜΜΕ που τον συνόδευαν ο κ. Μπερίσα τόνισε πως μέχρι το 2010 θα είναι δυνατή η πρόσβαση σε όλες τις παραλίες της Χιμάρας μέσω νέων ασφαλτοποιημένων δρόμων. Παράλληλα ζήτησε χαμηλές τιμές και καλύτερες υπηρεσίες από τους επιχειρηματίες ώστε να προσελκύσει η περιοχή ξένους τουρίστες. Τα καλύτερα πάντως ο κ. Μπερίσα τα άφησε για την επόμενη μέρα όπου σε σύσκεψη του υπουργικού συμβουλίου εισηγήθηκε νόμο ο οποίος προβλέπει πως όσοι κατέχουν γη θα χάνουν την ιδιοκτησία της αν δεν την καλλιεργούν!!! Όπως γίνεται αντιληπτό η καμπάνα χτυπά και πάλι για τις ιδιοκτησίες των βορειοηπειρωτών που διαμένουν στην Ελλάδα και χρόνια τώρα παραμένουν χέρσες. Παράλληλα, κλιμάκια του Υπουργείου Περιβάλλοντος όργωσαν την περιοχή της Χιμάρας τρομοκρατώντας ιδιοκτήτες, παράνομων και μη οικοδομών, πως έρχεται νέο κύμα κατεδαφίσεων .
Με νωπές τις μνήμες από τις κατεδαφίσεις στο Γιάλι, η αίσθηση που επικρατεί στον κόσμο είναι πως τα έργα υποδομής δεν γίνονται προς όφελος των κατοίκων αλλά προκειμένου να προετοιμάσουν το έδαφος για νέες '' επενδύσεις '' τύπου Κακομαίας.
Οι φήμες οργιάζουν πως εταιρία συμφερόντων κυβερνητικών παραγόντων έχουν σφετεριστεί εκατοντάδες παραλιακά ακίνητα με σκοπό να τα εκμεταλλευτούν τουριστικά. Kατά τ' άλλα οι αυλοκόλακες θαυμάζουν τις κολυμβητικές επιδόσεις Μπερίσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου