4 Αυγούστου 2009

ΜΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟ ΧΑΜΑΜ ΕΝΑ ΧΑΡΕΜΙ ΚΟΛΥΜΠΑ.

Πριν από μερικούς μήνες παραιτήθηκε από τις τάξεις της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας ο υποπτέραρχος Hüseyin Levent Türkmen, υπεύθυνος επιχειρήσεων της 1ης Τακτικής Αεροπορικής Διοίκησης της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας (Μπαλίκεσιρ). Η παραίτησή του θεωρήθηκε μεγάλη έκπληξη, αφού ο Τουρκμέν εθεωρείτο ένας από τους αξιωματικούς που διεκδικούσε με αξιώσεις τη θέση του αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας της γείτονος, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο αξιωματικός αυτός συντονίζει τις παραβιάσεις των τουρκικών πολεμικών αεροσκαφών στον εναέριο χώρο του Αιγαίου.
Σήμερα η εφημερίδα Γενί Σαφάκ έγραψε ότι ο λόγος της παραίτησης του Τουρκμέν ήταν ένα πάρτι με κοκαΐνη και βιάγκρα, πάρτι στο οποίο συμμετείχε ο ίδιος σε δωμάτιο ξενοδοχείου με την Nevin L., γκαρσόνα σε ταβέρνα των Αδάνων.
Όλα έγιναν όταν η τουρκική αστυνομία εισέβαλε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Άγκυρα, μετά από καταγγελία ότι εκεί μέσα γινόταν πάρτι με χρήση ναρκωτικών ουσιών. Όντως, η αστυνομία βρήκε στο κρεβάτι τον Τούρκο υποπτέραρχο και την Νεβίν, ενώ βρήκε και ναρκωτικά και ένα χάπι βιάγκρα.
Με βάση το δημοσίευμα της Γενί Σαφάκ, μετά από το γεγονός αυτό η τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ζήτησαν την παραίτηση του Τούρκου υποπτεράρχου, ο οποίος διατείνεται ότι κάποιοι του έστησαν παγίδα.
Πηγή: YENI SAFAK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου