3 Οκτωβρίου 2009

YΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΟΥ Κ.ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΕ.

Σάββατο, 3 Οκτώβριος 2009

Οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου μιλάνε Ελληνικά κυρία μου...


Μία άκρως σημαντική καταγγελία έχει "απλωθεί" στους bloggers και τη δημοσιεύω τόσο ως μέλος του Κινήματος, όσο και ως μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ.: Με ενημέρωσαν, ότι η κυρία Άννα Νταλάρα (http://www.annadalara.gr/), υποψήφια του Κινήματός μας στη Β΄ Αθηνών, έστειλε SMS σε Έλληνες βορειοηπειρώτες για να τη ψηφίσουν στα... αλβανικά!!!
Δεν μπορώ να γνωρίζω εάν αυτό συνέβη από λάθος της εταιρείας που ανέλαβε να στείλει τα μηνύματα για λογαριασμό της ή από άγνοια του επιτελείου της, αλλά σε κάθε περίπτωση εάν η εν λόγω υποψήφια θέλει να εκλεγεί με το ΠΑΣΟΚ, είναι υποχρεωμένη να είναι προσεκτική και να διορθώσει το "λάθος" της! Η νέα μας διακυβέρνηση, των άριστων και των πατριωτών, όπως εξαγγέλλει ο πρόεδρος του Κινήματός μας, έχει ανάγκη από σοβαρούς βουλευτές με εθνική και κοινωνική (σοσιαλιστική) συνείδηση! Και το ΠΑΣΟΚ δεν είναι (σε καμία περίπτωση) διατεθειμένο να χάσει τις ψήφους των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου, επειδή η κυρία Νταλάρα ή οι συνεργάτες της δεν... κατέχουν!!!
Γιώργο βάλε τάξη στους ανόητους και... ερασιτέχνες, διότι δεν εκθέτουν μόνο εσένα, αλλά όλους μας που αγωνιζόμαστε για μια κοινωνία της κοινωνικής Δικαιοσύνης και της πολιτκής Αρετής στο πλευρό σου!!!
Και να θυμάσαι πρόεδρέ μας... Όταν όλοι αυτοί θα κάνουν πίσω, εμείς θα μείνουμε πάντα στο πλευρό σου!
Πάθος για την Ελλάδα, για τη Δημοκρατία και για τη Μεγάλη Δημοκρατική Αριστερά!

0 σχόλια:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου