24 Σεπτεμβρίου 2009

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΝΙΓΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ???

Μέσα στα πολλά που περνούν απαρατήρητα είναι και η είδηση πως ένας Έλληνας, ο κ. Θανάσης Λερούνης, έχει απαχθεί εδώ και μέρες, πιθανόν από Ταλλιμπάν, πιθανόν και από άλλες ομάδες που αποσκοπούν μόνο σε δια λύτρων πλουτισμό.

Ο κ. Λερούνης απήχθη στο Πακιστάν, στην Κοιλάδα του Kalash, όπου ζούσε τα τελευταία 15 χρόνια διδάσκoντας ελληνικά στους ελάχιστους απόγονους του Αλεξάνδρου που ζούν στην περιοχή. Η είδηση πέρασε στα ψιλά.

Αφού λοιπόν που βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, πραγματικά θα ήθελα να μάθω πως χειρίστηκε το θέματο Yπουργείο Εξωτερικών και η κ. Μπακογιάννη. Σε τι ενέργειες έχει προβεί ώστε να απελευθερωθεί ο άτυχος εθελοντής συμπολίτης μας;

Η μήπως και αυτό θα είναι μία υπόθεση, την οποία θα αναλάβει να ασκήσει πίεση η διαδικτυακή κοινότητα, η οποία είχε επίσης έντονα δραστηριοποιηθεί για τον φωτογράφο Ιάσωνα Αθανασιάδη;

Επιμένω λοιπόν να μας πει η κυρία Μπακογιάννη τι έχει κάνει το Υπουργείο της με το θέμα αυτό, γιατί εφόσον θέλει να λογίζεται ώς νέα, ταλαντούχα και ανοικτόμυαλη πολιτικός, ασφαλώς θα γνωρίζει πως η αξία μιας ζωής, είναι ανεκτίμητη, είτε πάμε σε εκλογές είτε όχι. Ενίοτε δε, διασώσεις ξένων υπηκόων, από άλλους ηγέτες έχει αυξήσει τη δημοτικότητα τους.

Φοβάμαι όμως πολύ πως ο άτυχος κ. Λερούνης θα περιμένει πολύ

Τάκης ΛαΙΝΑς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου