14 Σεπτεμβρίου 2009

ΝΕΑ ΑΠ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ,.

ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΡΚΚ

Σφοδρές συγκρούσεις και μάχες σώμα με σώμα, Κούρδων ανταρτών του ΡΚΚ και Τουρκικών Δυνάμεων, πραγματοποιούνται τις τελευταίες 4 ημέρες στην Ν/Α Τουρκία.-

Ο απολογισμός των συγκρούσεων, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, φέρει 11 Τούρκους στρατιώτες νεκρούς και 6 τραυματίες, και 5 Κούρδους αντάρτες του ΡΚΚ .

Οι επιχειρήσεις συνεχίζονται από τον αέρα και από την ξηρά χωρίς διακοπή και βομβαρδίζονται τα πιθανά σπήλαια- καταφύγια των Κούρδων ανταρτών, κυρίως στην περιοχή Çukurca του Hakkari, ενώ στο Şırnak αναφέρονται μάχες σώμα με σώμα, Τούρκων καταδρομέων και ανταρτών.

Στην Κων/πόλη κηδεύτηκε ο υπαξιωματικός Murat Taş, στην επαρχία Mudurnu του Bolu ο στρατιώτης Emrah Temel, στην επαρχία Gediz της Kütahya ο στρατιώτης Hüseyin Gürlek, στην Amasya ο υπαξιωματικός Ferhat Ünelli, στην Άγκυρα ο στρατιώτης Orhan Kılıç και στο Kırşehir ο υπαξιωματικός Ferhat Erdem.

Στην επαρχία Kaman του Kırşehir θα κηδευτούν ο μόνιμος λοχίας Deniz Kaya και ο υπαξιωματικός Fatih Aydoğan.

Ο μόνιμος λοχίας Deniz Kaya υπέκυψε στα τραύματα του στο στρατιωτικό νοσοκομείο του Van όπου μεταφέρθηκε μαζί με άλλους 6 στρατιώτες τραυματισμένοι από ανατίναξη νάρκης στην περιοχή του συνοριακού φυλακίου Albayrak στην επαρχία Başkale.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου