15 Ιουνίου 2009

ΜΙΣΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΔΕΝ Σ ΑΝΤΕΧΩ ΠΙΑ!

Κ Α Τ Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν Τ Ω Σ σπουδαιότερο είναι η Λευκωσία να σπεύσει να… μην αντιγράψει την Αθήνα. Ν’ αποφύγει την πολιτική του «καλού παιδιού» και του «καλού ΝΑΤΟϊκού συμμάχου», την πολιτική του «κατευνασμού», που η δειλία των Αθηνών έστρωσε στην Τουρκία, αφήνοντας, εδώ και χρόνια, ανοικτές κι αφύλακτες Κερκόπορτες στο Αιγαίο, απέναντι στον μόνιμα επιδρομικό και, μακροχρόνια, επιμόνως μεθοδικό, τουρκικό επεκτατισμό.
Η τρίαινα της Άγκυρας στοχεύει Κύπρο, Αιγαίο και Θράκη. Με την αυτοπεποίθηση της πολεμικής νίκης - επιτεύγματος που τής προσέφερε στην Κύπρο το ’74 η μέγιστη κατά του Ελληνισμού προδοσία της ανθελληνικής Χούντας, σχεδιάζει έκτοτε μεθοδικά: (α) Την αξιοποίηση της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη, ως διαρκούς στρατηγικού προγεφυρώματος. (β) Επιχειρεί να αναδείξει μειονοτικό δήθεν ζήτημα στα Δωδεκάνησα και: (γ) Με την Πολεμική Ισχύ (απειλές χρήσης πολεμικής βίας, διακήρυξη CASUS BELLI, διαρκώς έμπρακτη προβολή αεροπορικής και ναυτικής πολεμικής ισχύος καταστρατήγησης του διεθνούς Δικαίου Θαλάσσης) κατατροπώνει τα κυριαρχικά δικαιώματα και της Ελλάδος και της Κύπρου, στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο. Αμφισβητώντας ΕΝΟΠΛΩΣ, με στόλο, με αεροπορία, με διακηρύξεις αποφασιστικότητας πολιτικής και πολεμικές ασκήσεις, την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) και της Ελλάδας και της Κύπρου.
Γ Ι Α ΤΗ «νομιμοποίηση» του επεκτατισμού της η Άγκυρα προσκαλεί και λαμβάνει τη συμμαχική συνδρομή. Κυρίως Αγγλο-αμερικανική. Στην τελευταία αεροναυτική άσκηση στο Αιγαίο, στην οποία εύγλωττα έδωσε την ονομασία EGEMON (από το ελληνικό «ηγεμών», τουρκιστί «κυρίαρχος»), συμμετείχε και το βρετανικό πολεμικό ναυτικό. Τώρα, υπό το πρόσχημα και με προπέτασμα την άσκηση «έρευνας και διάσωσης», υπό την επωνυμία «Αετός της Ανατολίας και πεσόντος υπολοχαγού Τζανέρ Γκιονγιελί», με μονάδες των ΗΠΑ, της Βρετανίας, της Ιορδανίας και των… Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, η Τουρκία και το κατοχικό της ψευδοκράτος στην Κύπρο, επιχειρεί ΕΥΘΕΩΣ την επίδειξη έμπρακτης κατάργησης της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας και τη νομιμοποίηση της πειρατικής επιδρομικότητας, που ο τουρκικός στόλος κι η τουρκική πολεμική αεροπορία ασκούν στις νότιες θάλασσες της Κύπρου, προς απαγόρευση και κατάργηση των κυριαρχικών της δικαιωμάτων στα αναζητούμενα υποθαλάσσια κοιτάσματα πετρελαίου.
Μ Ι Α ΕΚ ΤΩΝ 27 της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Κύπρος, έχει κατεπείγουσα υποχρέωση να… μην αθηναΐζει. Να εκτοξεύσει ομοβροντία τα διπλωματικά της πυρά προς κάθε προσφερόμενη κι απετελεσματική κατεύθυνση. Να διδάξει και στους εν Αθήναις δειλούς, την προάσπιση του Ελληνισμού. Τώρα! Κατεπειγόντως!
ΛΑΖΑΡΟΣ Α. ΜΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου